Nieuw (fiscaal) trainingsseizoen is van start!

Nieuw (fiscaal) trainingsseizoen is van start!
image_pdfimage_print

De zomervakantie is voorbij. Dat betekent dat het nieuwe trainingsseizoen voor de EFK Academy weer van start gaat. Bemachtig jij nog één van de drie laatste plaatsen voor de zesdaagse BTW/BCF-training? Of zien wij jou tijdens de basistraining BTW/BCF op 10 oktober 2023? Naast de uitgebreide trainingsagenda is ons Academy-team ook uitgebreid.

BTW/BCF zesdaagse training
Voor de zesdaagse training BTW/BCF zijn nog drie plaatsen beschikbaar! De training wordt in Den Bosch gegeven en wordt op de volgende dagen gegeven:

Dinsdag 03 oktober 2023
Dinsdag 17 oktober 2023
Dinsdag 31 oktober 2023
Dinsdag 14 november 2023
Dinsdag 28 november 2023
Dinsdag 12 december 2023

Ben of ken jij iemand binnen jouw organisatie die zijn/haar fiscale fundament als overheidsprofessional wilt verstevigen? Meld je dan hier aan voor de training.

Basistraining BTW/BCF
Dinsdag 10 oktober staat onze basistraining BTW/BCF in Alkmaar gepland.

De basistraining BTW/BCF biedt een uitstekend vertrekpunt om de BTW aspecten binnen jouw organisatie in kaart te brengen. Deelname aan deze training zorgt voor een groter signaleringsvermogen en hoger fiscaal bewustzijn. Tevens wordt belangrijke kennis opgedaan over de relevante processen rondom de BTW in de organisatie.

Wil jij het BTW bewustzijn in de organisatie verhogen en verbetertrajecten kunnen starten binnen de organisatie? Wil je tevens sterk gemotiveerd worden en praktijksituaties zelfstandig kunnen signaleren en/of oplossen? Meld je dan nu aan voor onze basistraining BTW/BCF.

Versterking voor de EFK Academy
Samen met de start van het nieuwe trainingsseizoen, verwelkomen wij ook een nieuw gezicht bij de EFK Academy. Per 1 september is Majda Nassih gestart als coördinator EFK Academy.

Heeft u vragen over ons trainingsaanbod of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Majda Nassih, Mirjam de Vries of Fellany Luider. Telefoonnummer: 072 535 05 25
E-mail: training@efkbelastingadviseurs.nl