Masterclass btw/bcf

Herkent u dit? Hoe gaan andere gemeenten om met de nieuwe sportvrijstelling en met de SPUK? Wat zegt de wet hierover? Ik zou mijn creatieve oplossing graag met andere gemeenten willen delen. Dan nodigen wij u graag uit een keertje aan te sluiten bij één van onze masterclasses btw/bcf.

Op diverse locaties in Nederland organiseert EFK Belastingadviseurs Masterclasses btw/bcf. Ieder kwartaal wordt u in een dagdeel door een ervaren fiscalist bijgepraat over de actualiteiten op het gebied van btw en bcf. Daarnaast is er voldoende ruimte om ervaringen met elkaar te delen en te sparren over specifieke gemeentelijke casuïstiek. Wij nodigen u van harte uit om een keertje aan te sluiten om op een leerzame en interactieve manier uw collega’s van omliggende gemeenten te ontmoeten.

Doelgroep

De Masterclass richt zich op financieel medewerkers, budgethouders, projectmanagers en controllers bij gemeentelijke organisaties.

Aanpak

Vier keer per jaar wordt per regio een masterclass btw/bcf georganiseerd. De Masterclass duurt 4 uur en wordt verzorgd door een fiscalist die vanuit zijn eigen ervaring de praktijk aan de theorie koppelt.

Rendement

Omdat u met collega’s van andere organisaties rond de tafel zit, is het een vruchtbare omgeving om samen te leren, kennis, tips en trucs te delen en vragen te stellen aan een expert. Indien u vragen/casussen heeft die u in de Masterclass behandeld wilt zien, kunt u deze vooraf aanleveren.

Duur

Een dagdeel

Kosten

De kosten bedragen voor één deelnemer van één organisatie € 150,- exclusief btw. De kosten voor elke volgende deelnemer van dezelfde organisatie bedragen € 100,- exclusief btw.

Wilt u meer informatie of wilt u weten waar voor u de dichtstbijzijnde masterclass btw/bcf plaatsvindt, neemt u dan contact op met EFK Academy via 072-5350525 of stuur een mailbericht naar info@efkbelastingadviseurs.nl