Eerste training van het jaar 2024: Basis btw/BCF door Henk Zuidersma

Eerste training van het jaar 2024: Basis btw/BCF door Henk Zuidersma
image_pdfimage_print

De allereerste basis btw/BCF training van het jaar 2024 is een feit. Op 13 februari hebben diverse professionals van verschillende gemeenten deelgenomen aan de training, verzorgd door Henk Zuidersma. De reacties van de deelnemers zijn bemoedigend.

Jan Gerrit van Wijngaarden, werkzaam bij gemeente Heerenveen, deelde zijn persoonlijke ervaring: “Afgelopen week heb ik de basisopleiding btw/BCF mogen volgen bij EFK Belastingadviseurs. Van tevoren had ik verwacht dat het een lange dag zou zijn, gezien de complexiteit van de materie. Gelukkig was dit niet het geval. Henk Zuidersma wist de materie luchtig over te brengen met voorbeelden die direct aansloten op mijn werkomgeving. Al met al is het voor mij zeer leerzaam geweest.”

Het verheugt ons te horen dat de training als toegankelijk en waardevol wordt ervaren. De basisopleiding btw/BCF biedt deelnemers een uitstekend vertrekpunt de btw/BCF-aspecten binnen hun eigen organisatie in kaart te brengen.

Door deel te nemen aan de basis btw/BCF training worden fiscale risico’s eerder onderkend en kunnen potentiële voordelen eerder en beter worden benut. Deelnemers kunnen fiscale verbetertrajecten initiëren en het btw-bewustzijn binnen de gehele organisatie vergroten.

Mocht u interesse hebben in een toekomstige basis btw/BCF training, neem dan contact met ons op via 072 5350525 of training@efkbelastingadviseurs.nl voor meer informatie.

Inzicht begint met nieuwsgierigheid – EFK Belastingadviseurs, jouw sleutel tot onbekende kennis.