Inhouse trainingen: met uw gemeente bouwen aan fiscaal succes

Inhouse trainingen: met uw gemeente bouwen aan fiscaal succes
image_pdfimage_print

Als partner in uw streven naar fiscale bekwaamheid en operationele efficiëntie, bieden wij een uitgebreid scala in-house trainingen aan, die zijn ontworpen om de fiscale expertise van uw medewerkers te versterken. Hieronder vindt u een overzicht van onze trainingen en waarom deze zo cruciaal zijn voor gemeentes:

Btw/BCF trainingen:
Onze btw trainingen zijn ontworpen om de gemeente een grondig begrip te bieden van btw-principes en -procedures, waardoor uw organisatie beter kan omgaan met btw-vraagstukken in de dagelijkse praktijk. Met de training kunt u:

 • Essentiële btw-processen begrijpen en toepassen in de gemeentelijke context.
 • Fiscaal bewustzijn vergroten en signaleringsvaardigheden verbeteren.
 • Zelfstandig praktijksituaties oplossen en beslissingen nemen.


VPB trainingen:
Onze VPB trainingen richten zich op het ontwikkelen van expertise van de vennootschapsbelasting en biedt uw organisatie de nodige kennis en vaardigheden om complexe fiscale vraagstukken effectief aan te pakken. Met de trainingen kunt u:

 • Begrip ontwikkelen van de basisbeginselen van de vennootschapsbelasting.
 • Situaties identificeren waarin VPB principes van toepassing zijn en de fiscale gevolgen ervan begrijpen.
 • Strategisch inzicht verwerven om fiscale doelstellingen te optimaliseren.


LH trainingen:
Onze loonheffingstrainingen biedt uw organisatie een diepgaand inzicht in arbeidsvoorwaarden, aangifteprocessen en andere aspecten van de loonheffingen. Met de trainingen kunt u:

 • Kennis vergaren over actuele ontwikkelingen en regelgeving op het gebied van loonheffingen.
 • Effectief omgaan met complexe loonheffingsvraagstukken en -processen.
 • Bijdragen aan het optimaliseren van arbeidsvoorwaarden en fiscale voordelen voor gemeenteambtenaren.


BBV trainingen:

Onze BBV trainingen zijn gericht op het begrijpen van het Besluit Begroting en Verantwoording en het ontwikkelen van vaardigheden in financiële rapportage en planning. Met de training kunt u:

 • Voldoen aan de eisen van financiële verantwoording en rapportage in de publieke sector.
 • Een effectieve Planning en Control-cyclus opzetten en beheren.
 • Strategisch gebruikmaken van BBV-bepalingen om financiële doelstellingen te optimaliseren.

Het begrijpen en beheersen van fiscale aspecten is van cruciaal belang voor het succes van uw gemeente. Daarom bieden wij een gratis intakegesprek aan, waarbij wij de specifieke leerbehoeften van uw organisatie kunnen bespreken en een gepersonaliseerd opleidingsplan kunnen opstellen dat aansluit bij de behoeften

De gemeente Boekel gaf het volgende aan over een inhouse training WKR: “Wij hebben de inhouse training over de werkkostenregeling als heel positief ervaren. De trainer heeft op een interactieve manier met behulp van herkenbare praktijkvoorbeelden over een vrij theoretisch onderwerp, 2 boeiende dagdelen gemaakt!”

Ook investeren in de fiscale deskundigheid en de uitdagingen van morgen van uw gemeente? Neem contact met ons op om een intakegesprek in te plannen en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij het versterken van uw fiscale expertise. U kunt ons bereiken via 072-5350525 of stuur een mailbericht naar training@efkbelastingadviseurs.nl.

Majda Nassih