Nieuw en verbeterd EFK Fiscaal Beheersysteem met AI-integratie

Nieuw en verbeterd EFK Fiscaal Beheersysteem met AI-integratie
image_pdfimage_print

Het EFK Fiscaal Beheersysteem (EFK FBS) ondergaat deze zomer een significante upgrade. Het nieuwe platform garandeert de beste beveiliging en prestaties, kent nieuwe geavanceerde functionaliteit en een volledige integratie met kunstmatige intelligentie (AI). Wat kunt u verwachten? 

Of u nu al klant bent of overweegt klant te worden, u kunt genieten van de voordelen die dit systeem met zich meebrengt. De voordelen zijn: 

  • Samenwerken is nog nooit zo makkelijk geweest! Het nieuwe systeem is volledig geïntegreerd in uw Microsoft Teams omgeving, waardoor u fiscale dossiers kunt opbouwen binnen het systeem met een directe link naar uw persoonlijke EFK-belastingadviseur.  
  • Persoonlijk AI-assistent. U heeft toegang tot actuele fiscale btw/BCF-informatie via uw AI-assistent Tessa of handmatig via de zoekbalk.   
  • Hulp bij uitvoering fiscale controles! Het systeem bevat bestaande en nieuwe functionaliteiten die u ondersteunen bij uw fiscale controles, denkt u bijvoorbeeld aan de geïntegreerde steekproeven (geschikt voor de Belastingdienst), data analyses voor o.a. de werkkostenregeling en door Belastingdienst aanvaarde controlematrixen.   
  • Eenvoudig en snel zoeken! Het systeem biedt een verbeterde organisatie van uw fiscale dossiers, waarmee u meer overzicht en structuur krijgt in uw fiscale zaken. Het EFK FBS maakt het mogelijk met een intelligente zoekfunctie te zoeken binnen uw dossiers. Waar men voorheen veel tijd kwijt was met het op een juiste wijze opslaan van de fiscale dossiers om de vindbaarheid op een later tijdstip te vergroten, is dit nu verleden tijd. 

 

Premium Optie: AI met persoonlijke omgeving  

 Voor degenen die op zoek zijn naar een meer gepersonaliseerde ervaring biedt het nieuwe systeem een premium optie, waarbij de AI-assistent – in combinatie met onze kennis en uw opgebouwde fiscale dossiers – u kan voorzien van betere antwoorden.   

Dit nieuwe platform is ontworpen uw bedrijfsvoering te ondersteunen en te vereenvoudigen, zodat u zich nog meer kunt concentreren op uw kernactiviteiten. De eerste review over Tessa is al binnen van Hans van den Berg, Financieel beleidsmedewerker bij gemeente Gemert-Bakel: “Ik kreeg toevallig net een BTW vraag van een collega die ik dan ook maar meteen heb gesteld aan Tessa en ik kreeg ook gelijk een goed antwoord terug, lijkt dus geweldig te werken!!” 

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat het verbeterde Fiscaal Beheersysteem met  AI-integratie voor uw praktijk kan betekenen? Neemt u dan gerust contact op met uw EFK-belastingadviseur via 072 5350525 of stuur een e-mailbericht naar info@efkbelastingadviseurs.nl. Wij vertellen u graag meer! 

Majda Nassih