Wij zijn er klaar voor!

Privacyverklaring van EFK Belastingadviseurs

Met ingang van 25 mei aanstaande is de nieuwe AVG/GDPR wetgeving van kracht. Ook voor EFK Belastingadviseurs is dit belangrijk. Zo hebben wij met veel zorg onze privacyverklaring opgesteld, de volledige verklaring kunt u vinden op onze website. Als u na het lezen van de verklaring nog vragen hebt, aarzel dan vooral niet om contact op te nemen.

Wij willen dat u op de hoogte blijft!

De afgelopen 15 jaar hebben wij met enige regelmaat onze relaties op de hoogte gehouden door onze fiscale nieuwsbrieven en hebben hierdoor veel mensen gesproken. Deze e-mail is gestuurd naar alle soorten van contacten die wij in de loop van de 15 jaren hebben opgebouwd; persoonlijk, LinkedIn, netwerkbijeenkomsten, telefoontjes, klanten, leveranciers et cetera. De e-mailadressen die wij zo hebben verzameld, zijn mogelijk niet altijd de juiste of misschien wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan snappen wij dat. Afmelden kan dan ook simpel door onder deze nieuwsbrief op de klik hier te klikken.

Wilt u onze fiscale nieuwsbrief en actualiteiten blijven ontvangen? Dan hoeft u niets te doen. En wat als u de nieuwsbrief op een ander e-mailadres wilt? Stuurt u dan een berichtje naar info@efkbelastingadviseurs.nl en wij zorgen dat u op de hoogte blijft van de relevante ontwikkelingen. Tot slot en voor de duidelijkheid: Uw gegevens zullen nooit worden verkocht aan andere partijen.

Met vriendelijke groet
EFK Belastingadviseurs

mr. D. Visser