Vernieuwde Kennisbank maakt btw- en bcf kennis nog toegankelijker

Afgelopen periode is hard gewerkt aan het nieuwe ontwerp van het onderdeel btw/bcf in de Kennisbank van EFK Belastingadviseurs. De Kennisbank is onderdeel van het uitgebreide EFK Fiscaal Beheer Systeem waar gemeenten niet alleen fiscale kennis vinden op het gebied van Rijksbelastingen (btw, bcf, overdrachtsbelasting, loonheffing en vennootschapsbelasting) maar ook haar eigen dossiers kunnen borgen, beheersen en de gemeentelijke Tax Assurance activiteiten organiseren.

De Kennisbank vertaalt de soms complexe fiscale kennis in eenvoudige en praktische taal voor gebruikers. Naast de feitelijke stand van zaken, treft de gebruiker nu tevens een blog aan over het onderwerp. Hier valt het commentaar van fiscalisten te lezen, de actuele ontwikkelingen of de achtergronden van wet- en regelgeving. Met de vernieuwde btw/bcf Kennisbank blijft EFK Belastingadviseurs investeren in het toegankelijk maken van fiscale kennis voor medewerkers van gemeenten.

Wilt u meer weten over het EFK Fiscaal Beheer Systeem, de vernieuwde Kennisbank, of de Tax Assurance mogelijkheden dan wel hebt u specifieke vragen daarover, neem dan contact op met Henk Roosendaal via info@efkbelastingadviseurs.nl of 072-5350525