Trainingsnieuws

De komende maanden organiseert EFK Academy op diverse locaties in Nederland de trainingen ‘Gemeentelijk vastgoed & btw’ en ‘BTW grondbedrijf’.

Training Gemeentelijk vastgoed & btw

De 4-uur durende training Gemeentelijk vastgoed & btw is speciaal ontwikkeld voor medewerkers van de financiële afdeling van een gemeente die verantwoordelijk zijn voor de borging van de fiscaliteit. In de training gaan wij specifiek in op de fiscaal-administratieve aspecten met betrekking tot gemeentelijk (maatschappelijk) vastgoed. De training geeft u inzicht in het fiscale speelveld, in de regelgeving, in het benutten van mogelijkheden en voorkomen van risico’s.

Training BTW grondbedrijf

De eendaagse training ‘BTW grondbedrijf’ richt zich op medewerkers van gemeentelijke grondbedrijven, financieel, juridisch of beleidsmedewerkers, budgethouders, projectmanagers en controllers van gemeentelijke organisaties. De training heeft als doel inzicht te geven in waar en wanneer bij projecten risico’s worden gelopen en hoe deze proactief kunnen worden voorkomen.

Meer informatie, data en locaties kunt u vinden op onze website.

Indien u een training op een andere datum of locatie wenst dan wel exclusief voor uw gemeente wil organiseren (in-house of extern), neem dan gerust contact op met de afdeling trainingen op 072 5350525. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.