image_pdfimage_print

Wat wij voor u kunnen betekenen

Binnen fiscale beheersing is kennis en bewustwording van de fiscaliteit een essentieel onderdeel. Zonder awareness – de fiscale urgentie te voelen en energie te leveren om zaken te kunnen en willen zien en te verbeteren – zijn in onze optiek geen stappen mogelijk. EFK Belastingadviseurs kan voor alle geledingen van uw organisatie en op verschillende niveaus kennis en kunde bijbrengen.

Wij organiseren daarvoor meerdere in-house opleidingen en open inschrijving trainingen, die direct aansluiten bij de actuele praktijk van de uw organisatie. Dit strekt uiteen van korte masterclasses tot tweedaagse trainingen en van in-house begeleiding tot de post-HBO opleiding Leergang Rijksbelastingen voor Gemeenten en Provincies. In de relatie als fiscale partner achten wij het ook tot onze taak u actief van informatie te voorzien, bijvoorbeeld middels nieuwsbrieven, publicaties of specifieke (één-op-één) input. Zo worden eventuele fiscale risico’s of voordelen vroegtijdig gesignaleerd.

Als onderdeel van de fiscale bewustwording sluiten onze adviseurs in voorkomende gevallen aan bij MT/DT overleggen en werken wij met ‘mini-interventies’ tijdens één-op-één contactmomenten. Daarnaast zit het in onze genen transparant te zijn over onze aanpak en gedurende onze werkzaamheden kennis over te dragen. Het doel? U de gelegenheid bieden zo veel als mogelijk zelfstandig in staat te stelen de werkzaamheden uit te voeren. Als u dat wilt natuurlijk!

EFK Academy, opleidingen en trainingen

De doelstelling van de EFK Academy is van uw organisatie een lerende organisatie te maken die zelfstandig de operationele fiscaliteit kan behandelen. Op deze manier is uw organisatie fiscaal bewuster, voorkomst zij risico’s en bespaart zij geld op in te kopen fiscaal advies.

Een wezenlijk onderdeel van de EFK Academy is het delen van ervaringen die deelnemers in de dagelijkse praktijk opdoen. Het vergroten van het fiscale bewustzijn wordt bereikt door medewerkers en/of management op te leiden c.q. te begeleiden. Met onze expertise dragen wij bij aan het fiscale bewustzijn binnen uw organisatie.

Wij verzorgen ook incompany trainingen en op maat gemaakte opleidingstrajecten. Voor meer informatie of een maatwerkofferte kunt u contact opnemen met EFK Academy via telefoonnummer 072 535 05 25 of stuur een e-mail naar info@efkbelastingadviseurs.nl.