image_pdfimage_print

Integrale dienstverlening

Juist voor de (semi)publieke sector is het streven van EFK Belastingadviseurs dat elke advies-euro optimaal wordt besteed. Als fiscalisten voor uitsluitend en met een hart voor de publieke en not-for-profit sector, zijn wij bij uitstek gekwalificeerd organisaties te adviseren die handelen in gemengde sferen (lees: voor de btw belast en/of vrijgesteld presteren, dan wel publiek/privaat). Onze adviseurs leveren al jaren hoogwaardige fiscaal juridische adviezen aan een groot deel van de Nederlandse gemeenten, provincies, waterschappen, woningcorporaties en zorginstellingen. Voor de volgende middelen kunt u bij ons kantoor terecht:

  • Omzetbelasting/BTW-compensatiefonds;
  • Overdrachtsbelasting;
  • Vennootschapsbelasting;
  • Loonheffingen.

 

Daarbij richt ons kantoor zich op alle fiscale aspecten van haar cliënten en streeft naar een integrale benadering van de fiscaliteit.

Wij ondersteunen onze klanten vanuit vier complementaire disciplines waarbij dient te worden opgemerkt dat wij vraagstukken altijd integraal vanuit de verschillende disciplines en vanuit de diverse Rijksbelastingen en flankerende wetgeving duiden.

 

Meer informatie per discipline treft u aan op de volgende pagina’s:

 

Wilt u meer informatie of eens vrijblijvend met ons afspreken? Vult u dan onderstaand formulier volledig in zodat wij contact met u kunnen opnemen of bel ons op 072 535 05 25.