Mogen wij aan u voorstellen? Onze nieuwe collega’s Aimane en Kelly!

Mogen wij aan u voorstellen? Onze nieuwe collega’s Aimane en Kelly!

Fijn om nieuwe jonge enthousiaste adviseurs in ons team te mogen begroeten. Kelly en Aimane stellen zich voor!

Aimane: Hoi Kelly, zou je wat kunnen vertellen over wie en wat je bent en doet?

Mijn naam is Kelly Verdonk, 24 jaar oud en woon in Heemskerk. Afgelopen jaar heb ik de HBO opleiding Fiscaal Recht en economie afgerond, inmiddels ben ik gestart met het schakelen naar de master fiscaal recht. Tijdens mijn studie ben ik anderhalf jaar werkzaam geweest bij een “big four” kantoor. Sinds augustus ben ik werkzaam bij EFK als Adviseur Fiscale Compliance. En jij Aimane?

Aimane: Ik ben een enthousiaste jongeman van 24 jaar, die van uitdagingen houdt en de master Fiscale Economie aan de Universiteit van Amsterdam heeft afgerond. Sinds kort ben ik werkzaam bij EFK als Adviseur Fiscale Compliance en geef ik daarnaast les op de Hogeschool van Amsterdam in het vak Inkomstenbelasting. Verder vind ik het belangrijk maatschappelijk betrokken te zijn en dus verzorg ik in het weekend bijlessen aan scholieren. Ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig welke ambities en dromen jij hebt.

Kelly: Ik zoek echt een uitdaging in het specialistische complexere werk. Hoe complexer, hoe leuker. Daarnaast vind ik belangrijk als fiscalist onderscheidend te zijn en dat wij niet alleen aan onze klanten een oplossing aanreiken maar ook goed uitleggen wat en waarom wij iets hebben gedaan. De komende jaren wil ik mij dusdanig ontwikkelen dat ik zelfstandig klanten kan begeleiden. Daarnaast zou ik het in de toekomst leuk vinden de cursussen van EFK  te verzorgen. Hoe zit dat voor jou?

Aimane: Net als jij vind ik het belangrijk een specialist in het vak te worden en ik denk dat EFK als relevant fiscaal advieskantoor voor de publieke sector een ideale omgeving voor mij is. Ik ben een enthousiaste, leergierige en hardwerkende jongeman die alles graag wil snappen en tot de bodem uitzoekt, zodat ik kwaliteit kan leveren. Voor de komende jaren wil ik investeren in kennis, kunde en vlieguren maken zodat ik kan fungeren als sparringpartner voor collega’s en klanten. En omdat ik geniet van het lesgeven zou ik ook graag cursussen verzorgen voor de klanten van EFK. Kennis hebben is macht, maar kennis delen is kracht! Maar Kelly, ik neem aan dat je ook nog een leven hebt naast het werk?

Kelly: Voordat ik aan het serieuze leven begon heb ik 4 jaar in Brabant gewoond en daar heb ik de opleiding instructeur paardensport afgerond. Ondanks mijn carrièreswitch kan ik de paarden absoluut niet los laten en ben ik mijn vrije tijd nog altijd druk bezig met het opleiden van jonge paarden. Daar ligt echt een passie van mij. Ik neem aan dat jij ook nog een passie hebt naast het werk?

Aimane: Ik ben helemaal gek op voetbal! In mijn vrije tijd speel ik voetbal, kijk ik voetbal en geef ik voetbaltrainingen aan jongeren!