Leergang Rijksbelastingen en zesdaagse btw/bcf opleiding weer fysiek te volgen

Leergang Rijksbelastingen en zesdaagse btw/bcf opleiding weer fysiek te volgen

Wat hebben we uitgekeken naar dit moment! Na een lange periode van online lesgeven, herplannen van opleidingen en zoeken naar alternatieve mogelijkheden zijn wij verheugd te kunnen mededelen dat wij een aantal opleidingen weer op locatie kunnen gaan verzorgen. Het gaat om onder andere de hierna volgende opleidingen:

Onze zorgvuldig geselecteerde locaties hebben de nodige aanpassingen doorgevoerd de opleidingen op een veilige en prettige manier mogelijk te maken. Uiteraard zullen wij de ontwikkelingen op het Corona-gebied nauwlettend in de gaten houden.

Wij willen je graag bedanken voor je geduld en vertrouwen en hopen je weer te mogen begroeten op één van onze locaties. De online opleidingen en kennissessies blijven wij uiteraard ook nog aanbieden. Onze ervaring is dat deze online trainingen een waardevolle toevoeging zijn aan het opleidingspakket dat EFK Academy te bieden heeft.

Wil je meer informatie over deze opleidingen, neem dan contact met ons op via 072 535 0525 of stuur een e-mail naar training@efkbelastingadviseurs.nl

Een compleet overzicht van onze opleidingen  vind je op onze website <klik hier>