Fiscale stadswandeling

Fiscale stadswandeling

Onlangs ging onze docent Henk Zuidersma met een aantal enthousiaste medewerkers van diverse gemeenten weer op fiscale tour door de binnenstad van Alkmaar.

Henk stond bij verschillende objecten even stil om de fiscaliteit achter de diverse objecten toe te lichten. Bij een parkeerplaats vertelde hij bijvoorbeeld over de btw op het betaald parkeren. Als je met een fiscale bril door de stad loopt kom je er achter dat achter de meest uiteenlopende zaken een fiscale wereld schuilgaat. Door de theorie gelijk aan de praktijk te koppelen komt de fiscale theorie tot leven! Deelnemers geven aan dat het een leuke manier is om nader kennis te maken met fiscaliteit. Daarnaast werd er tijdens de wandeling met elkaar gesproken over onderwerpen die bij verschillende gemeenten speelden en werden nuttige contacten gelegd. Natuurlijk was ook tijd voor koffie en een lekker taartje!

Lijkt het jou leuk om eens op een andere manier met collega’s te praten over fiscaliteit, mail dan naar info@efkbelastingadviseurs.nl of bel ons op 072 5350525 voor meer informatie of om een fiscale wandeling of fietstocht in te plannen.