Verdiepingsopleiding btw/bcf (online)

Datum/Tijd
Date(s) - 23/06/2020
9:30 am - 5:00 pm

Categorieën


U houdt zich al enige tijd bezig met btw/bcf-vraagstukken binnen uw gemeente en u beschikt over voldoende basiskennis. Wij kunnen ons voorstellen dat u behoefte heeft specifieke btw-onderwerpen echt in de diepte uit te willen zoeken.

In de verdiepingsopleiding btw/bcf gaat u samen met een ervaren docent en mede-cursisten dieper in op actuele onderwerpen en wordt de praktijk gekopppeld aan het theoretische kader achter de fiscale context. U bent daardoor beter in staat fiscale keuzes te maken en deze vanuit de achterliggende kennis te onderbouwen.

Doelgroep

De opleiding richt zich op financieel medewerkers, budgethouders, projectmanagers en controllers van gemeentelijke organisaties die beschikken over de basiskennis omzetbelasting.

Rendement

  • Een hoger kennisniveau van het theoretische kader achter actuele onderwerpen.
  • Versterken van het vertrouwen in uw eigen btw-vaardigheden.
  • Vergroten van het kennisniveau op specifieke onderwerpen.
  • Versterken van de fiscale positie binnen uw afdeling.

Aanpak

EFK Belastingadviseurs verzorgt deze opleiding voor kleine groepen om de kwaliteit van de opleiding en de interactie tussen deelnemers en docenten te waarborgen. De maximale groepsgrootte is 12 deelnemers.

Wij werken met een Zoom Pro digitale leeromgeving die u de mogelijkheid biedt interactief deel te nemen. Aan de hand van de presentatiesheets zal een ervaren docent/fiscalist u net als in de reguliere klassikale training, de basisbeginselen van de btw/bcf bijbrengen. U ziet de  deelnemers en de docent op uw scherm.
U volgt 6 blokken van 50 minuten. Ieder blok wordt afgesloten met een pauze van 10 minuten. Na 3 blokken is een lunchpauze gepland die voldoende ruimte biedt voor een lunch en een wandeling.

Duur

1 dag van 09.30 uur tot 16.30 uur.

Kosten

€ 295,- per persoon (exclusief btw).
De prijs is inclusief leerboek, de te behandelen sheets en de meest recente wettekst.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.