Training “Update Werkkostenregeling”

Datum/Tijd
Date(s) - 16/03/2023
Hele dag

Locatie
Munttheater Weert

Categorieën


Sinds 1 januari 2015 is de werkkostenregeling verplicht. In de praktijk blijkt dat de uitvoering nog altijd vragen oproept en dat organisaties worstelen met de uitvoering. In de training “Update Werkkostenregeling” informeren wij u over de nieuwste regels en hoe u uw organisatie voor de werkkostenregeling kunt optimaliseren. Zo wordt extra aandacht besteed aan het thuiswerken en gaan wij uitgebreid in op de wetswijzigingen met ingang van 2022: de gerichte vrijstelling voor thuiswerkkosten, pro rata toepassing 214 dagenregel en de gerichte vrijstelling voor ‘verplichte’ arbovoorzieningen.

Doelgroep

De training is uitermate geschikt voor medewerkers van de financiële- en de salarisadministratie, P&O, maar ook voor medewerkers die in de praktijk met de WKR te maken hebben, zoals budgethouders en projectmanagers.

Aanpak

Tijdens deze training wordt naast het opfrissen en actualiseren van uw kennis een antwoord gegeven op door deelnemers ingebrachte vragen maar ook bijvoorbeeld op:

– Wanneer mag een verstrekking op nihil worden gewaardeerd?
– Onder welke voorwaarden mag de fondsenvrijstelling worden toegepast?
– Welke invloed heeft het Individueel Keuze Budget op de WKR?
– Hoe werkt de gebruikelijkheidstoets?
– Voldoet een internetvergoeding aan het noodzakelijkheidscriterium?
– Valt loon uit vroegere dienstbetrekking ook onder de WKR?
– Welke voorstellen uit het belastingplan hebben gevolgen voor de WKR?

Rendement

Na deze training bent u beter in staat te voldoen aan de compliance verplichting, weet u hoe u boetes kunt voorkomen en heeft u beter inzicht in WKR gerelateerde arbeidsvoorwaarden en de ruimte voor fiscaal vriendelijk belonen.

Ter bevordering van interactie is de training laagdrempelig en kleinschalig (10 tot 12 deelnemers) van opzet, waardoor deelnemers leren van elkaars ervaringen.

Duur

De duur voor de training op locatie is één dag, inclusief lunch. Tijdens de training op locatie leren wij u de theorie toe te passen in een actieve vorm met behulp van praktijkcasussen.

Kosten

De kosten voor een training op locatie bedragen € 555 per per persoon (exclusief btw).

Vraagt u ook naar onze tarieven voor een in-house training “Update Werkkostenregeling”.

Reserveringen

Tickets

€555,00

Registratiegegevens