Seminar “Update werkkostenregeling”

Datum/Tijd
Date(s) - 06/04/2021
9:00 am - 12:30 pm

Categorieën


Sinds 1 januari 2015 is de werkkostenregeling verplicht. In de praktijk blijkt dat de uitvoering nog altijd vragen oproept en dat organisaties worstelen met de uitvoering. In het online seminar “Update Werkkostenregeling” informeren wij u over de nieuwste regels en hoe u uw organisatie voor de werkkostenregeling kunt optimaliseren.

Doelgroep

Het online seminar is uitermate geschikt voor medewerkers van de financiële- en de salarisadministratie, maar ook voor medewerkers die in de praktijk met de WKR te maken hebben, zoals budgethouders en projectmanagers.

Opzet van het seminar

Tijdens het seminar wordt naast het opfrissen en actualiseren van uw kennis een antwoord gegeven op door deelnemers ingebrachte vragen maar ook bijvoorbeeld op:

– Wanneer mag een verstrekking op nihil worden gewaardeerd?
– Hoe wordt de forfaitaire waardering van maaltijdverstrekkingen berekend?
– Welke invloed heeft het Individueel Keuze Budget op de WKR?
– Hoe werkt de gebruikelijkheidstoets?
– Voldoet de gemeente aan het noodzakelijkheidscriterium?
– Valt loon uit vroegere dienstbetrekking ook onder de WKR?

Na het seminar bent u beter in staat te voldoen aan de compliance verplichting, weet u hoe u boetes kunt voorkomen en heeft u beter inzicht in WKR gerelateerde arbeidsvoorwaarden en de ruimte voor fiscaal vriendelijk belonen.

Ter bevordering van interactie is het seminar laagdrempelig en kleinschalig (10 tot 12 deelnemers) van opzet, waardoor deelnemers leren van elkaars ervaringen.

Certificaat van deelname

Na afloop van het seminar ontvangen de deelnemers een certificaat van deelname.

Kosten

De kosten van het seminar bedragen € 295 per persoon. Voor iedere volgende medewerker van de gemeente geldt een tarief van € 250 per persoon.

Data

30 maart van 09.00 uur tot 12.30 uur VOL
6 april van 09.00 uur tot 12.30 uur

De 80% eindheffing 2020 dient u uiterlijk eind
maart 2021 aan te geven in de eerste aangifte loonheffingen.

Om ervoor te zorgen dat u tijdig over de meest actuele en juiste kennis beschikt, wordt een online seminar georganiseerd

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.