Online Seminar “Update werkkostenregeling”

Datum/Tijd
Date(s) - 22/06/2021
9:00 am - 12:30 pm

Categorieën


Sinds 1 januari 2015 is de werkkostenregeling verplicht. In de praktijk blijkt dat de uitvoering nog altijd vragen oproept en dat organisaties worstelen met de uitvoering. In het seminar “Update Werkkostenregeling” informeren wij u over de nieuwste regels en hoe u uw organisatie voor de werkkostenregeling kunt optimaliseren.

Doelgroep

Het Seminar is uitermate geschikt voor medewerkers van de financiële- en de salarisadministratie, maar ook voor medewerkers die in de praktijk met de WKR te maken hebben, zoals budgethouders en projectmanagers.

Aanpak

Tijdens het seminar wordt naast het opfrissen en actualiseren van uw kennis een antwoord gegeven op door deelnemers ingebrachte vragen maar ook bijvoorbeeld op:

– Wanneer mag een verstrekking op nihil worden gewaardeerd?
– Hoe wordt de forfaitaire waardering van maaltijdverstrekkingen berekend?
– Welke invloed heeft het Individueel Keuze Budget op de WKR?
– Hoe werkt de gebruikelijkheidstoets?
– Voldoet de gemeente aan het noodzakelijkheidscriterium?
– Valt loon uit vroegere dienstbetrekking ook onder de WKR?
– Welke voorstellen uit het belastingplan 2019 hebben gevolgen voor de WKR?

Rendement

Na het seminar bent u beter in staat te voldoen aan de compliance verplichting, weet u hoe u boetes kunt voorkomen en heeft u beter inzicht in WKR gerelateerde arbeidsvoorwaarden en de ruimte voor fiscaal vriendelijk belonen.

Ter bevordering van interactie is het seminar laagdrempelig en kleinschalig (10 tot 12 deelnemers) van opzet, waardoor deelnemers leren van elkaars ervaringen.

Duur

De duur van het seminar is één dagdeel.

Kosten

De kosten van het seminar bedragen € 295 per persoon (exclusief btw). Voor iedere volgende medewerker van de gemeente geldt een tarief van € 225 per persoon.

EFK Belastingadviseurs organiseert haar seminars bij voorkeur bij de mensen op locatie. Gemeenten kunnen zich aanmelden als gastgemeente. Vraagt u ook naar onze tarieven voor een in-house seminar.

 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

karin