Landelijke Online btw/bcf Masterclass

Datum/Tijd
Date(s) - 01/06/2021
9:30 am - 12:30 pm

Categorieën


Als btw/bcf-aanspreekpunt wordt u frequent geconsulteerd voor complexe vragen op het gebied van het BTW-compensatiefonds (bcf), btw (omzetbelasting), Horizontaal Toezicht en dergelijke. EFK Belastingadviseurs geeft u de kans uw competenties verder te ontwikkelen en up-to-date te houden.

Tijdens de masterclass btw/bcf houden wij ons bezig met het uitlichten van belangrijke jurisprudentie, het onderling afstemmen en uitwisselen van informatie, het behandelen van nieuwe regel- en wetgeving en het behandelen van casuïstiek.

Doelgroep

De Masterclass richt zich op financieel medewerkers, budgethouders, projectmanagers en controllers bij gemeentelijke organisaties.

Aanpak

De Masterclass wordt verzorgd door een fiscalist die vanuit zijn eigen ervaring de praktijk aan de theorie koppelt.

Rendement

Omdat u met collega’s van andere organisaties rond de tafel zit, is het een vruchtbare omgeving om samen te leren, kennis, tips en trucs te delen en vragen te stellen aan een expert. Indien u vragen/casussen heeft die u in de Masterclass behandeld wilt zien, kunt u deze vooraf aanleveren.

Duur

Het aanvangstijdstip is 9:30 uur waarna gewerkt wordt in drie blokken van 50 minuten, met tussen de blokken 10 minuten pauze.

Voor deelname is een beeldverbinding met audio via een computer, tablet of telefoon wenselijk.

Kosten

Voor het volgens van de online masterclass rekenen wij een verlaagd masterclass tarief van € 75 (normaal € 150) excl. btw

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

karin