Masterclass Limburg – Brabant Zuid

Datum/Tijd
Date(s) - 19/07/2022
1:30 pm - 4:30 pm

Locatie
Gemeente Boekel

Categorieën


Tijdens de masterclass btw/bcf houden wij ons bezig met het uitlichten van belangrijke jurisprudentie, het onderling afstemmen en uitwisselen van informatie, het behandelen van nieuwe regel- en wetgeving en het behandelen van casuïstiek.

Doelgroep

De Masterclass richt zich op financieel medewerkers, budgethouders, projectmanagers en controllers bij gemeentelijke organisaties.

Aanpak

Vier keer per jaar wordt per regio een masterclass btw/bcf georganiseerd. De Masterclass duurt 4 uur en wordt verzorgd door een fiscalist die vanuit zijn eigen ervaring de praktijk aan de theorie koppelt.

Rendement

Omdat u met collega’s van andere organisaties rond de tafel zit, is het een vruchtbare omgeving om samen te leren, kennis, tips en trucs te delen en vragen te stellen aan een expert. Indien u vragen/casussen heeft die u in de Masterclass behandeld wilt zien, kunt u deze vooraf aanleveren.

Duur

Een dagdeel

Kosten

De kosten bedragen voor één deelnemer van één organisatie € 150,- exclusief btw. Een volgende deelnemer van dezelfde organisatie betaalt € 100,- exclusief btw.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

karin