Landelijke online masterclass btw/bcf

Datum/Tijd
Date(s) - 04/03/2021
9:30 am - 12:30 pm

Categorieën


Als btw/bcf-aanspreekpunt wordt u frequent geconsulteerd voor complexe vragen op het gebied van het BTW-compensatiefonds (bcf), btw (omzetbelasting), Horizontaal Toezicht en dergelijke. EFK Belastingadviseurs geeft u de kans uw competenties verder te ontwikkelen en up-to-date te houden.

Tijdens de masterclass btw/bcf houden wij ons bezig met het uitlichten van belangrijke jurisprudentie, het onderling afstemmen en uitwisselen van informatie, het behandelen van nieuwe regel- en wetgeving en het behandelen van casuïstiek.

In verband met de huidige maatregelen van de overheid omtrent het Coronavirus kunnen de fysieke masterclasses helaas niet plaatsvinden. Om toch up-to-date te blijven en in contact te zijn met collega’s van andere gemeenten hebben wij deze landelijke online Masterclass ingepland.

Agenda

Blok 1 – Vaktechnische ontwikkeling

Blok 2 – Ingebrachte vragen en casuïstiek

Blok 3 – Vragen en wat verder ter tafel komt

Praktische informatie:

  1. Inschrijven kan via de website of door een mail te sturen naar info@efkbelastingadviseurs.nl. Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u van ons een link en een password naar de online masterclass;
  2. Voor het volgen van de masterclass rekenen wij een verlaagd masterclass tarief van € 75 (normaal € 150) excl. btw;
  3. Het aanvangstijdstip is 9.30 uur waarna gewerkt wordt in drie blokken van 50 minuten, met tussen de blokken 10 minuten pauze;
  4. Voor deelname is een beeldverbinding met audio via een computer, tablet of telefoon wenselijk;
  5. U ontvangt vooraf stukken ter bestudering. Hebt u (vooraf) specifieke vragen of casussen dan kunt u die naar ons sturen en kijken wij in welk onderdeel van het programma deze zijn in te vlechten.

Doelgroep

De Masterclass richt zich op financieel medewerkers, budgethouders, projectmanagers en controllers bij gemeentelijke organisaties die de gemeentelijke fiscaliteit hebben vorm te geven.

Rendement

Omdat u met collega’s van andere organisaties virtueel rond de tafel zit, is het een vruchtbare omgeving om samen te leren, kennis, tips en trucs te delen en vragen te stellen aan een expert. Indien u vragen/casussen heeft die u in de Masterclass behandeld wilt zien, kunt u deze vooraf aanleveren. Dit kan tot en met 25 januari 2021 plaatsvinden.

Datum

4 maart 2021

Duur

Van 09.30 uur tot 12.30 uur. Drie blokken van 50 minuten met tussen de blokken 10 minuten pauze.

Kosten

De kosten bedragen € 75,- exclusief btw.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.