Kosteloze Fiscale Stadswandeling Alkmaar

Datum/Tijd
Date(s) - 27/08/2021
9:30 am - 12:00 pm

Locatie
Anne en Max

Categorieën


Als u werkzaam bent bij een gemeente, provincie of waterschap woont en leeft u midden in uw werkgebied. De projecten en activiteiten waar u aan werkt zijn tastbaar en dragen bij aan het welzijn van burgers. Tijdens de ontspannen wandeling neemt een fiscale gids u mee door de stad en geeft in praktische taal uitleg over mogelijke fiscale valkuilen en mogelijkheden voor u als beleidsmaker en/of projectleider.

De onderwerpen waar u in uw dagelijkse praktijk mee in aanraking komt worden zichtbaar tijdens de wandeling aan de hand van diverse objecten. Samen met een ervaren fiscalist loopt u een route door het centrum van een gemeente, vaak met historische kenmerken. Tijdens de wandeling geven wij u uitleg over de fiscaliteit bij de objecten die u tijdens uw wandeling tegenkomt.

Voor wie?

De stadswandeling is voor allen die zijn geïnteresseerd in fiscaliteit in combinatie met vastgoed en werkzaam bij een gemeente, provincie of waterschap.

Mee wandelen?

Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden. Wel brengen wij € 25 euro in rekening bij annulering binnen 24 uur voor aanvang. Dit bedrag maken wij over aan de CliniClowns.

Datum

Vrijdag 27 augustus, zodat we de wereldberoemde Kaasmarkt van Alkmaar kunnen bezoeken.

Duur

Ongeveer 2 uur

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

karin