Basisopleiding btw/bcf (online)

Datum/Tijd
Date(s) - 30/06/2022
Hele dag

Categorieën


Btw heeft grote impact op financiële vraagstukken binnen publieke organisaties. Veel meer dan voorheen heeft de organisatie bij het investeren vooraf rekening te houden met de behandeling van btw. Niet alleen om risico’s te onderkennen, maar ook om financieel voordeel te kunnen halen.

Voor veel deelnemers biedt de basisopleiding btw/bcf dan ook een uitstekend vertrekpunt de btw-aspecten binnen hun organisatie in kaart te brengen. Zij kunnen daarmee verbetertrajecten binnen de organisatie starten en het btw-bewustzijn in de organisatie verhogen. Zo worden financiële risico’s eerder onderkend en mogelijke voordelen beter benut.

Doelgroep

De opleiding richt zich op financieel medewerkers, budgethouders, projectmanagers en controllers van gemeentelijke organisaties.

Rendement

  • Een groter signaleringsvermogen en hoger fiscaal bewustzijn.
  • Kennis over de belangrijkste processen rondom de btw in de organisatie.
  • Deelnemers zijn na de opleiding sterk gemotiveerd en kunnen in belangrijke mate praktijksituatie zelfstandig signaleren en/of oplossen.

Aanpak

EFK Belastingadviseurs verzorgt deze opleiding voor kleine groepen om de kwaliteit van de opleiding en de interactie tussen deelnemers en docenten te waarborgen.
Wij werken met een Zoom digitale leeromgeving die u de mogelijkheid biedt interactief deel te nemen. Aan de hand van de presentatiesheets zal een ervaren docent/fiscalist u net als in de reguliere klassikale training, de basisbeginselen van de btw/bcf bijbrengen. U ziet de  deelnemers en de docent op uw scherm.
U volgt 6 blokken van 50 minuten. Ieder blok wordt afgesloten met een pauze van 10 minuten.

Duur

30 juni en 19 juli van 09.00 uur tot 12.00 uur

Kosten

€ 295,- per persoon (exclusief btw).
De prijs is inclusief leerboek, de te behandelen sheets en de meest recente wettekst.

Reserveringen

€295,00