Als aanspreekpunt binnen uw organisatie wordt u frequent geconsulteerd voor complexe vragen op het gebied van loonheffingen. EFK Belastingadviseurs geeft u de kans uw competenties verder te ontwikkelen en up-to-date te houden.

Tijdens de masterclass loonheffingen houden wij ons bezig met het uitlichten van belangrijke ontwikkelingen op het gebied van loonheffingen, het onderling afstemmen en uitwisselen van informatie, het behandelen van nieuwe wet- en regelgeving en het behandelen van casuïstiek. EFK Belastingadviseurs organiseert in diverse regio’s in Nederland de masterclass loonheffingen.

Doelgroep

De masterclass richt zich op medewerkers van P&O/HR afdelingen en op medewerkers van de financiële- en salarisadministratie van gemeentelijke organisaties.

Aanpak

Twee keer per jaar wordt per regio een masterclass loonheffingen georganiseerd. De masterclass wordt verzorgd door een specialist loonheffingen die vanuit zijn eigen expertise en ervaring de praktijk aan de theorie koppelt.

Duur

4 uur

Kosten

De kosten bedragen voor één deelnemer van één gemeente € 150 exclusief btw. Een volgende deelnemer van eenzelfde gemeente betaalt € 100 exclusief btw.