U houdt zich al enige tijd bezig met btw/bcf-vraagstukken binnen uw gemeente en u beschikt over voldoende basiskennis. Wij kunnen ons voorstellen dat u behoefte heeft specifieke btw-onderwerpen echt in de diepte uit te willen zoeken.

In de verdiepingsopleiding btw/bcf gaat u samen met een ervaren docent en mede-cursisten dieper in op actuele onderwerpen en wordt de praktijk gekopppeld aan het theoretische kader achter de fiscale context. U bent daardoor beter in staat fiscale keuzes te maken en deze vanuit de achterliggende kennis te onderbouwen.

Doelgroep

De opleiding richt zich op financieel medewerkers, budgethouders, projectmanagers en controllers van gemeentelijke organisaties die beschikken over de basiskennis omzetbelasting.

Rendement

  • Een hoger kennisniveau van het theoretische kader achter actuele onderwerpen.
  • Versterken van het vertrouwen in uw eigen btw-vaardigheden.
  • Vergroten van het kennisniveau op specifieke onderwerpen.
  • Versterken van de fiscale positie binnen uw afdeling.

Aanpak

EFK Belastingadviseurs verzorgt deze opleiding voor kleine groepen om de kwaliteit van de opleiding en de interactie tussen deelnemers en docenten te waarborgen. De maximale groepsgrootte is 12 deelnemers.

Duur

1 dag

Kosten

€ 535,- per persoon (exclusief btw). De prijs is inclusief leerboek, de te behandelen sheets, de meest recente wettekst, koffie, thee, fris en lunch.