Masterclass Noord-Veluwe

Gerrit van de Kamp

Masterclass Noord-Veluwe

479 479 mensen hebben dit evenement bekeken.

Als btw/BCF-aanspreekpunt wordt u frequent geconsulteerd voor complexe vragen op het gebied van het BTW compensatiefonds (BCF), btw (omzetbelasting), Horizontaal Toezicht en dergelijke. EFK Belastingadviseurs geeft u de kans uw competenties verder te ontwikkelen en up-to-date te houden. Tijdens de masterclass btw/BCF houden wij ons bezig met het uitlichten van belangrijke jurisprudentie, het onderling afstemmen en uitwisselen van informatie, het behandelen van nieuwe regel- en wetgeving en het behandelen van casuïstiek.

Doelgroep
De Masterclass richt zich op financieel medewerkers, budgethouders, projectmanagers en controllers bij gemeentelijke organisaties.

Aanpak
Vier keer per jaar wordt per regio een masterclass btw/BCF georganiseerd. De Masterclass duurt 4 uur en wordt verzorgd door een fiscalist die vanuit zijn eigen ervaring de praktijk aan de theorie koppelt.

Rendement
Omdat u met collega’s van andere organisaties rond de tafel zit, is het een vruchtbare omgeving om samen te leren, kennis, tips en trucs te delen en vragen te stellen aan een expert. Indien u vragen/casussen heeft die u in de Masterclass behandeld wilt zien, kunt u deze vooraf aanleveren.

Het zal een uitgebreide Masterclass worden waarbij op verzoek van de deelnemers extra aandacht zal worden besteed aan de berekening van het mengpercentage en het begrip hoofdaannemer en eigenbouwer voor de verleggingsregeling

Duur
1 dagdeel

Kosten
De kosten voor een korte sessie bedraagt € 100 per deelnemende gemeente.

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar training@efkbelastingadviseurs.nl

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

25-09-2024 @ 09:00 aan
25-09-2024 @ 12:30
 

Einddatum registratie

24-09-2024
 

Evenement types

 

Evenement categorie

Share With Friends