Basisopleiding btw/BCF

Henk Zuidersma

Basisopleiding btw/BCF

373 373 mensen hebben dit evenement bekeken.

Btw heeft grote impact op financiële vraagstukken binnen publieke organisaties. Veel meer dan voorheen heeft de organisatie bij het investeren vooraf rekening te houden met de behandeling van btw. Niet alleen om risico’s te onderkennen, maar ook om financieel voordeel te kunnen halen. Voor veel deelnemers biedt de basisopleiding btw/BCF dan ook een uitstekend vertrekpunt de btw-aspecten binnen hun organisatie in kaart te brengen. Zij kunnen daarmee verbetertrajecten binnen de organisatie starten en het btw-bewustzijn in de organisatie verhogen. Zo worden financiële risico’s eerder onderkend en mogelijke voordelen beter benut.

Doelgroep
De opleiding richt zich op financieel medewerkers, budgethouders, projectmanagers en controllers van gemeentelijke organisaties.

Rendement
Een groter signaleringsvermogen en hoger fiscaal bewustzijn. Kennis over de belangrijkste processen rondom de btw in de organisatie. Deelnemers zijn na de opleiding sterk gemotiveerd en kunnen in belangrijke mate praktijksituatie zelfstandig signaleren en/of oplossen.

Aanpak
EFK Belastingadviseurs verzorgt deze opleiding voor kleine groepen om de kwaliteit van de opleiding en de interactie tussen deelnemers en docenten te waarborgen. De 7maximale groepsgrootte is 12 deelnemers.

Duur
1 dag

Kosten
€ 575,- per persoon (exclusief btw). De prijs is inclusief leerboek, de te behandelen sheets, de meest recente wettekst, koffie, thee, fris en lunch.

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar training@efkbelastingadviseurs.nl

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

17-09-2024 @ 09:00 aan
17-09-2024 @ 16:30
 

Evenement types

 

Evenement categorie

Share With Friends

Majda Nassih