Even voorstellen: Ilse Coorengel

Even voorstellen: Ilse Coorengel

Graag stellen wij je voor aan onze nieuwe collega Ilse Coorengel. Ilse gaat aan de slag als loonheffingsspecialist en zal zich inspannen om de loonheffingsbehoeften in te vullen.

Hoi, ik ben Ilse. Opgegroeid in Hoofddorp, in mijn studententijd verhuisd naar Amsterdam en sinds een jaar fiets ik op de bakfiets met twee kinderen en een labrador in Haarlem rond. De tijd voor mezelf is op dit moment schaars, maar als het kan dan jog ik graag en maak ik sieraden. Verder is de wintersportvakantie een jaarlijks hoogtepunt. Hopelijk volgend jaar weer!

Na mijn studie Rechtsgeleerdheid, Master Fiscaal Recht, ben ik begonnen op de algemene praktijk. Na een jaar heb ik gekozen voor het specialisme loonheffingen bij een “big five” kantoor. Hier heb ik 7 jaar gewerkt en een hart voor de publieke sector gekregen. Bij EFK Belastingadviseurs ga ik aan de slag als loonheffingenspecialist en daar heb ik heel veel zin in. Wat kan ik voor je betekenen? Ik heb ruime ervaring in het uitvoeren van een loonheffingencheck, begeleiding bij een boekenonderzoek en het opzetten van een TCF. Daarnaast kan ik je helpen bij het beantwoorden van inhoudelijke vragen over o.a. WKR, inleners-en ketenaansprakelijkheid, (bestel)auto van de zaak, zelfstandigen, et cetera.

Ik kijk uit naar een leuke samenwerking. Schroom niet om contact met me op te nemen. Ik ben bereikbaar op 06-18903565 of via de e-mail icoorengel@efkbelastingadviseurs.nl.