EFK Academy nu ook online!

EFK Academy nu ook online!

Vanaf heden kunt u bij ons terecht voor online trainingen. Van BBV-opleiding tot verdieping btw/bcf. Ook incompanytrainingen of maatwerk worden online gerealiseerd.

Door de maatregelen van de overheid het Coronavirus in te dammen werken steeds meer mensen noodgedwongen thuis. Organisaties passen hun dienstverlening aan, planningen worden doorgeschoven en werkzaamheden veranderen. Voor een ieder is dat even wennen en een beroep op de creativiteit. Ook ontstaat ruimte voor andere zaken. Het verbreden van het kennisniveau bijvoorbeeld. Klanten hebben ons gevraagd of wij nu online fiscale trainingen en/of video overleg aanbieden. Het antwoord daarop is ja.

In de afgelopen weken hebben wij de mogelijkheden uitgezocht, getest en vorige week hebben de eerste online trainingen plaatsgevonden. Met succes. Het is even wennen, maar de feedback was positief en wij zijn verheugd u te kunnen mededelen dat wij de komende tijd meer opleidingen/trainingen online gaan aanbieden.

Naast de open inschrijvingen kunt u ook bij terecht voor online incompanytrainingen. Van BBV-opleiding tot verdieping btw/bcf.

U kunt sowieso meedoen aan één van onze kosteloze sessies:

Fiscaal administratieve inrichting: Key2Financien – 8 april 14.00 uur – 15.00 uur

Fiscaal in Control en TCF – 9 april 14.00 uur – 15.00 uur

Wanneer u een opleidingsbehoefte hebt, incompany of individueel, neemt u dan contact met ons op via 072 5350525 of stuur een e-mail naar info@efkbelastingadviseurs.nl. Wij zullen dan bekijken of we een passende online training kunnen aanbieden.