Afronding en start Leergang Rijksbelastingen Gemeenten en Provincies

Afronding en start Leergang Rijksbelastingen Gemeenten en Provincies

Op donderdag 14 september hebben de studenten aan de Leergang Rijksbelastingen hun eindpresentaties gehouden. Voor menigeen een spannend moment om ten overstaande van medestudenten en docenten zelfstandig een fiscale casus te presenteren en te betogen. Na de presentaties is overgegaan tot de diplomauitreiking en is het glas geheven op een succesvolle afronding. Donderdag 2 november aanstaande begint het nieuwe studiejaar. Wil je instromen in de Leergang Rijksbelastingen of wil je meer informatie, kijk dan snel op de website of vraag de brochure aan.

Recensies studenten:

“De Leergang heeft toegevoegde waarde voor de beheersfunctie binnen de gemeente. De fiscaal control functie wordt beter vervult, een pluspunt in het kader van Horizontaal Toezicht”.

“Het is behoorlijk aanpakken, het is veel, maar ik leer er ontzettend veel van. Specifiek de fiscale signaalfunctie binnen de gemeente kan ik al veel beter invullen. Ik zie eerder wat er speelt, waar mogelijke risico’s ontstaan en kan vaak al bijsturen voordat het fout gaat.”

“De opleiding is goed opgezet, met goede ervaren docenten en een goed opleidingsprogramma.”

“De Leergang is een mooie opleiding die ik aan collega’s in het werkveld gun.  Het is een prima instrument om je kennis en kunde op fiscaal gebied (inclusief vennootschapsbelasting) op een goed niveau te krijgen.”