Ons team

Wij zijn een eigenwijs en eigenzinnig kantoor. Dit blijkt niet alleen uit onze adviezen, die wij desnoods tot aan de Hoge Raad verdedigen, maar ook omdat wij onze klanten niet naar de mond praten. Al onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het vakgebied en hebben een hart voor de not-for-profit/publieke sector. Allen hebben of bij de 'big four' gewerkt of bij de Belastingdienst en hebben bewust voor EFK Belastingadviseurs gekozen.

Door deze focus, de ervaring en het interne vaktechnische bureau wordt de kwaliteit geborgd. Wij werken enkel met seniors. Elke adviseur die u van advies dient is van hetzelfde hoge niveau, heeft dezelfde betrokkenheid en heeft dezelfde persoonlijke aandacht voor zijn of haar klant. Door de lage overhead, de platte structuur en onze betrokkenheid kunnen wij een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding realiseren en als wij dan een keer wat extra moeten doen rekenen wij niet meteen de hoofdprijs. In onze optiek is niemand € 500 of € 750 per uur waard, zelfs € 300 euro moet de wenkbrauwen doen fronzen.

Maak kennis met een aantal van onze adviseurs

Twitter LinkedIn Facebook Print page Send 2 friend

Ons team voor u

Als Algemeen Directeur ben ik trots op het team van mensen dat dag in dag uit klaar staat voor onze klanten. Met kennis, passie en de wil om u het beste advies te geven dat u verdient.

Dick Visser
EFK Belastingadviseurs
Contact Dick