Fiscaal Beheersysteem

Dat gemeenten complexe en zeker in het huidige tijdgewricht, dynamische organisaties zijn, staat buiten kijf. De toegenomen taakstelling vanuit de Rijksoverheid en de dienstverlening aan de burger maakt dat gemeenten meer dan ooit worden uitgedaagd en getest in hun operationele en financiële bedrijfsvoering.

In het verlengde hiervan zijn ook de fiscale risico’s aanzienlijk toegenomen. Is het borgen van de omzetbelasting in het proces, de projecten en de administratie al een uitdaging, zeker door de belastingplicht voor de Vennootschapsbelasting per 2016 is verdere fiscale beheersing meer dan ooit noodzakelijk. Het Fiscaal Beheersysteem is bij uitstek hiervoor ontwikkeld.

In het kort

Zonder een uitgebreide technische verhandeling te geven – het beste is dit soort oplossingen in de praktijk te zien – treft u onderstaand aan de mogelijkheden van het Fiscaal Beheersysteem. Het systeem beschikt over een diversiteit aan slimme tax assurance mogelijkheden zoals steekproeven, dashboards, online monitoring en/of dossier management.

Ook faciliteert het systeem de weg naar of met Horizontaal Toezicht en biedt het door de uitgebreide kennisbank een snelle en begrijpelijke toegang tot de meest actuele fiscale wet- en regelgeving en modellabeling.

Zien is geloven en overtuigd raken. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende demonstratie en beloven u een nieuw inzicht in de manier waarop de fiscaliteit binnen de gemeente kan worden geborgd.

Wilt u nog even wachten met een presentatie maar wel kennis maken met één van de vele mogelijkheden van het systeem? U kunt kosteloos en vrijblijvend voor de periode van een maand kennis maken met de steek-proeffunctionaliteit.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.A.M. Roosendaal MBA MCM via telefoonnummer 072-5350525 of per e-mail naar hroosendaal@efkbelastingadviseurs.nl.

Door toegang tot de meest actuele
gemeentelijke fiscale regelgeving en
door het samenwerken met andere gemeenten
hoeft u zelf niet het wiel uit te vinden en bespaart u op uw kosten.

Twitter LinkedIn Facebook Print page Send 2 friend

Contact

Wilt u meer weten?
Neem contact op met
H.A.M. Roosendaal via telefoonnummer
072-5350525 of klik op onderstaande button en verstuur uw vraag.
Klik hier