Advisering Belastingmiddelen

EFK Belastingadviseurs levert al jaren zeer goede fiscale advisering aan het gros van de Nederlandse gemeenten, provincies, waterschappen en woningcorporaties. Daarbij richt ons kantoor zich op alle fiscale aspecten van uw organisatie.

Wij adviseren onze klanten in de breedte op de volgende belastingmiddelen:


Door uitsluitend in de publieke sector te adviseren weten wij wat er speelt en kunnen wij u vanuit een integrale visie optimaal adviseren. Dit gaat verder dan uurtje-factuurtje. Samen met u werken wij aan het fiscaal in control komen van uw organisatie. EFK Belastingadviseurs helpt u uw ambitie te realiseren middels zes pijlers, te weten:

1. het vergroten van de fiscale bewustwording van uw organisatie, middels opleidingen, workshops, het uitgeven van publicaties en actieve begeleiding op de werkvloer;

2. ad-hoc advisering en het voeren van overleg met de Belastingdienst in het geval van projecten en/of beroepsprocedures.

3. het uitvoeren van fiscaal administratief onderzoek (fiscale analyse & control);

4. het laagdrempelig fungeren als vraagbaak en/of klankbord voor uw medewerkers middels onze Fiscale Vragenservice;

5. het integreren en borgen van het Tax Control Framework (TCF) en de fiscale informatievoorziening d.m.v. het EFK Fiscaal Beheersysteem;

6. het concreet op de werkvloer en op beleidsniveau meewerken op basis van Integrale Fiscale Ondersteuning.

Als fiscalisten voor de publieke sector werken wij samen met onze klanten aan een mooier Nederland. Met onze fiscale expertise ondersteunen wij u graag met het realiseren van uw taakstelling.
 

Twitter LinkedIn Facebook Print page Send 2 friend

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op via telefoonnummer
072-5350525 of klik op onderstaande button en verstuur uw vraag.
Kik hier