Advisering Belastingmiddelen

EFK Belastingadviseurs levert al jaren zeer goede fiscale advisering aan het gros van de Nederlandse gemeenten, provincies, waterschappen en woningcorporaties. 

Klik hier

Fiscale Analyse & Control

Niets is belangrijker dan de werkelijke kosten van uw productieproces of dienstverlening up-to-date te hebben. EFK Belastingadviseurs helpt u bij uw nacalculatie.

Klik hier 

Integrale Fiscale Ondersteuning

U heeft niet altijd alle actuele fiscale kennis in huis. Onze adviseurs kunnen mogelijke risico's voorkomen of besparingsmogelijkheden bieden in overleg met de hiervoor verantwoordelijke medewerkers.
Klik hier

 

Loonheffingen

Van het vastleggen voor de eerste werkdag van de identiteit van de werknemer tot een mogelijke pseudo-eindheffing vanwege een Regeling Vervroegd Uittreden.

Klik hier 

Fiscale Beheersysteem

De toegenomen taakstelling vanuit de Rijksoverheid en de dienstverlening aan de burger maakt dat gemeenten meer dan ooit worden uitgedaagd en getest in hun operationele en financiële bedrijfsvoering.
Klik hier

Juridisch advies

EFK Juristen adviseert woningcorporaties, zorginstellingen en gemeenten over privaatrechtelijke aspecten van vastgoed. Van koop tot verhuur, van projectontwikkeling en aanneming tot aanbesteding.
Klik hier
 

EFK Academy

Als adviesorganisatie brengen wij onze expertise in en dragen zorg voor het fiscale bewustzijn bij uw organisatie door middel van maatwerk opleidingen.

Klik hier

Fiscale Vragenservice

Met een abonnement op de EFK Fiscale Vragenservice kunt u bij ons snel terecht met vragen over btw, het BTW-compensatiefonds, Vennootschaps-, Overdrachts- of loonbelasting.
Klik hier