19-03-2019

Basiscursus btw/bcf - Hasselt - Gemeente Zwartewaterland

Inleiding

Btw heeft grote impact op financiële vraagstukken binnen publieke organisaties. Veel meer dan voorheen heeft de organisatie bij het investeren vooraf rekening te houden met de behandeling van btw. Niet alleen om risico’s te onderkennen, maar ook om financieel voordeel te kunnen halen.
Voor veel deelnemers biedt de Basisopleiding btw/bcf dan ook een uitstekend vertrekpunt de btw-aspecten binnen hun organisatie in kaart te brengen. Zij kunnen daarmee verbetertrajecten binnen de organisatie starten en het btw-bewustzijn in de organisatie verhogen. Zo worden financiële risico’s eerder onderkend en mogelijke voordelen beter benut.

Doelgroep

De opleiding richt zich op financieel medewerkers, budgethouders, projectmanagers en controllers van gemeentelijke organisaties.

Programma

Docenten die zeer ervaren zijn in fiscale vraagstukken die zich bij gemeenten kunnen voordoen, geven een overzicht van de meeste belangrijke en recente ontwikkelingen op het gebied van btw. Gewerkt wordt op basis van casuïstiek van actuele en door de deelnemers ingebrachte vraagstukken. De leerstof wordt zo toegepast op praktijksituaties.

Aanpak

EFK Belastingadviseurs verzorgt deze training voor kleine groepen om de kwaliteit van de training en de interactie tussen deelnemers en trainers te waarborgen. De maximale groepsgrootte is 12 deelnemers.

Rendement

1. Een groter signaleringsvermogen en hoger fiscaal bewustzijn.
2. Kennis over de belangrijkste processen rondom de btw in de organisatie.
3. Deelnemers zijn na de opleiding sterk gemotiveerd en kunnen in belangrijke mate praktijksituaties zelfstandig signaleren en/of oplossen.
4. Deelnemers ontvangen een leerboek dat als naslagwerk kan worden gebruikt.

Duur

1 dag

Kosten

€ 310,- per persoon (exclusief btw). De prijs is inclusief leerboek, de te behandelen sheets, de meest recente wettekst, koffie, thee, fris en lunch.

Data en locatie

Dinsdag 19 maart 2019

Gemeente Zwartewaterland
Telvorenstraat 2
8061 CB  HASSELT

Voor meer informatie over deze training en/of inschrijven, kunt u contact opnemen met EFK Belastingadviseurs via training@efkbelastingadviseurs.nl of via onderstaand formulier.

 

 

Inschrijven

Initialen  |  Tussenvoegsel  |  Achternaam
Postcode  |  Plaats
Zijn alle velden ingevuld?
Verstuur
Twitter LinkedIn Facebook Print page Send 2 friend

Heeft u een vraag

Mail of neem contact op via telefoonnummer 072-5350525
Klik hier