22-01-2019

Training btw grondbedrijf - De Bilt

Inleiding

Het grondbedrijf is belast met de complexe taak van verwerven, beheren, verkopen en ontwikkelen van gronden en gebouwen voor onder andere woningbouw, kantoren en bedrijven. Dat vraagt juridische en financiële kennis en expertise op het gebied van vastgoed.

Het grondbedrijf heeft te maken met een diversiteit aan fiscale vraagstukken. Fiscaal corrigeren is vaak een vervelende en kostbare aangelegenheid en niet altijd mogelijk, met alle financiële gevolgen van dien. De training heeft als doel inzicht te geven in waar en wanneer bij projecten risico's worden gelopen en hoe deze proactief kunnen worden voorkomen.

Doelgroep

De kennissessie is gericht op financieel medewerkers, budgethouders, projectmanagers, beleidsmedewerkers en controllers van gemeentelijke organisaties.

Aanpak

EFK Belastingadviseurs verzorgt deze kennissessie voor kleine groepen om de kwaliteit en de interactie tussen deelnemers en docenten te waarborgen. De maximale groepsgrootte is 12 deelnemers.

Duur

1 dag

Kosten

€ 525 per persoon (exclusief btw). De prijs is inclusief de te behandelen sheets, de meest recente wettekst en jurisprudentie, koffie, thee en fris.

Datum en locatie

Dinsdag 22 januari

Gemeente De Bilt
Soestdijkseweg Zuid 173
3721 AB  DE BILT

Voor meer informatie over deze training en/of inschrijven, kunt u contact opnemen met EFK Belastingadviseurs via training@efkbelastingadviseurs.nl of via onderstaand formulier.

 

Inschrijven

Initialen  |  Tussenvoegsel  |  Achternaam
Postcode  |  Plaats
Zijn alle velden ingevuld?
Verstuur
Twitter LinkedIn Facebook Print page Send 2 friend

Heeft u een vraag

Mail of neem contact op via telefoonnummer 072-5350525
Klik hier