14-02-2019

Verdiepingsopleiding Vennootschapsbelasting - Zeewolde

Inleiding

De vennootschapsbelasting binnen overheidsbedrijven is sinds 1 januari 2016 een gegeven. Inmiddels hebben meerdere gemeenten de aangifte ingediend of staan op het punt dit te doen. Nu is dan ook een goed moment de kennis en kunde te borgen binnen uw gemeente. Omdat de behoefte en het kennisniveau uiteenlopen kunt u kiezen uit een basismodule en/of een verdiepingsmodule.

Doelgroep

Beide modules zijn uitermate geschikt voor medewerkers van de financiële administratie of beleidsmedewerkers, maar ook voor functionarissen die in de praktijk met de vennootschapsbelasting te maken hebben, zoals budgethouders, projectmanagers, afdelingshoofden van diensten en/of samenwerkingsverbanden. Elke module kan individueel of in combinatie worden afgenomen.

Inhoud

In de verdiepingsmodule wordt de complexe problematiek behandeld die zorgen voro de verschillen tussen het 'commerciële' en 'fiscale' resultaat, de winstbepaling en de route naar de aangifte.

Daarnaast wordt ingezoomd op intergemeentelijke samenwerking, de exploitatie van vastgoed en het gemeentelijk grondbedrijf.

Tijdens de training wordt veel casuïstiek uit de praktijk besproken. Daar waar deelnemers specifieke vragen of casuïstiek willen inbrengen worden ze daartoe van harte uitgenodigd.

Aanpak

EFK Belastingadviseurs verzorgt deze opleiding voor kleine groepen om de kwaliteit van de opleiding en de interactie tussen deelnemers en docenten te waarborgen. De maximale groepsgrootte is 12 deelnemers.

Duur

1 dag

Kosten

De kosten voor één dag bedragen € 495 per persoon. Voor iedere volgende medewerker van de gemeente geldt een tarief van € 425 per persoon. Indien deelgenomen wordt aan beide dagen dan geldt een totaalprijs van € 795,-.

Data en locaties

Donderdag 14 februari van 09.00 uur tot 17.00 uur

Gemeente Zeewolde
Raadhuisplein 1
3891 ER  ZEEWOLDE

Wij verzoeken u bij aanmelding in de 'opmerkingen' aan te geven of u wilt deelnemen aan de basis-, de verdiepingsopleiding of beide.

Voor meer informatie over deze training en/of inschrijven, kunt u contact opnemen met EFK Belastingadviseurs via training@efkbelastingadviseurs.nl of via onderstaand formulier.

 

Inschrijven

Initialen  |  Tussenvoegsel  |  Achternaam
Postcode  |  Plaats
Zijn alle velden ingevuld?
Verstuur
Twitter LinkedIn Facebook Print page Send 2 friend

Heeft u een vraag

Mail of neem contact op via telefoonnummer 072-5350525
Klik hier