04-02-2019

Basisopleiding Vennootschapsbelasting - Zeist

Inleiding

De vennootschapsbelasting binnen overheidsbedrijven is sinds 1 januari 2016 een gegeven. Inmiddels hebben meerdere gemeenten de aangifte ingediend of staan op het punt dit te doen. Nu is dan ook een goed moment de kennis en kunde te borgen binnen uw gemeente. Omdat de behoefte en het kennisniveau uiteenlopen kunt u kiezen uit een basismodule en/of een verdiepingsmodule.

Doelgroep

Beide modules zijn uitermate geschikt voor medewerkers van de financiële administratie of beleidsmedewerkers, maar ook voor functionarissen die in de praktijk met de vennootschapsbelasting te maken hebben, zoals budgethouders, projectmanagers, afdelingshoofden van diensten en/of samenwerkingsverbanden. Elke module kan individueel of in combinatie worden afgenomen.

Inhoud

Primaire doelstelling van de basismodule is u inzicht te verstrekken over hoe de gemeente door de vennootschapsbelasting wordt geraakt. Wanneer en welke onderdelen van de gemeente zijn belastingplichtig en wanneer zijn ze dat niet. Onderwerpen die onder andere worden behandeld zijn:
- Achtergrond belastingplicht overheidsbedrijven;
- Clustering en afbakening;
- Bepalen ondernemerschap;
- Vrijstellingen.

Aanpak

EFK Belastingadviseurs verzorgt deze opleiding voor kleine groepen om de kwaliteit van de opleiding en de interactie tussen deelnemers en docenten te waarborgen. De maximale groepsgrootte is 12 deelnemers.

Duur

1 dag

Kosten

De kosten voor één dag bedragen € 495 per persoon. Voor iedere volgende medewerker van de gemeente geldt een tarief van € 425 per persoon. Indien deelgenomen wordt aan beide dagen dan geldt een totaalprijs van € 795,-.

Data en locaties

Maandag 4 februari van 09.00 uur tot 17.00 uur

Gemeente Zeist
Het Rond 1
3701 GK ZEIST

Wij verzoeken u bij aanmelding in de 'opmerkingen' aan te geven of u wilt deelnemen aan de basis-, de verdiepingsopleiding of beide.

Voor meer informatie over deze training en/of inschrijven, kunt u contact opnemen met EFK Belastingadviseurs via training@efkbelastingadviseurs.nl of via onderstaand formulier.

 

 

Inschrijven

Initialen  |  Tussenvoegsel  |  Achternaam
Postcode  |  Plaats
Zijn alle velden ingevuld?
Verstuur
Twitter LinkedIn Facebook Print page Send 2 friend

Heeft u een vraag

Mail of neem contact op via telefoonnummer 072-5350525
Klik hier