Volgende stap Fiscaal Informatiesysteem EFK

30 januari 2014

Met de integratie van de statistiekmodule heeft het EFK Fiscaal Informatiesysteem opnieuw een belangrijke innovatie te pakken. Wat eens begon als een Fiscale Kennisbank of fiscaal portaal is nu, mede op basis van gebruikers feedback, uitgegroeid tot een volwaardig fiscaal informatiesysteem met drie belangrijke pijlers die u helpen uw fiscale proces te verbeteren.

De Pijlers

De eerste pijler bestaat uit de Fiscale Kennisbank met de actuele fiscale wetgeving, nieuwtjes, labeling en jurisprudentie die voor u als gemeente relevant is en waarmee u veel praktische en operationele vragen zelf kunt beantwoorden. De tweede pijler is de mogelijkheid uw eigen dossiers binnen het systeem aan te maken, up-to-date te houden  en afspraken vast te leggen, deze te doorzoeken en te delen met wie u wilt. De derde pijler bestaat uit aanvullende Tax Assurance functionaliteiten met daarin praktische en simpele oplossingen, zodat u afspraken en processen in het kader van Horizontaal Toezicht of intern na kunt komen <zie ook persbericht>.

EFK Fiscaal Informatiesysteem 2014

Omdat wij begrijpen dat uw dagtaak niet bestaat uit het vullen van een systeem omwille van het systeem, kunnen wij het voor u in het kader van Tax Assurance makkelijk maken. Wij spreken in het kader van het gemeentelijke verbeterproces een aantal belangrijke meetpunten (bijvoorbeeld vijf) af. Deze meetpunten worden tevens voor het HT-traject met de Belastingdienst afgestemd. Gedurende het jaar werken wij interactief met u samen aan die meetpunten via het systeem. Door de cloudopzet van het systeem kunnen onze adviseurs meekijken/meedoen op cruciale onderdelen van het fiscale proces of kunnen op specifieke documenten een second-opinion geven. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden wordt bepaald welk deel u, wij en/of gezamenlijk uitvoeren. U behoudt de regie en controle over uw fiscale proces.

Wilt u weten hoe het Fiscaal Informatiesysteem ook u kan helpen? Neemt u dan contact op met EFK Belastingadviseurs via telefoonnummer 072-5350525 of e-mail naar info@efkbelastingadviseurs.nl.  Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende demonstratie.

Twitter LinkedIn Facebook Print page Send 2 friend

Geef uw reactie

Wij nodigen u graag uit tot het geven van een reactie of het stellen van een vraag.
Uw reactie