Opleidingen en trainingen

Als adviesorganisatie brengen wij onze expertise in en dragen zorg voor het fiscale bewustzijn bij uw organisatie door middel van maatwerk opleidingen. Wij hanteren een visie die zorgt dat alle betrokken disciplines met elkaar samenwerken, kennis ontwikkelen en bewust worden van de fiscale consequenties (ook van hun eigen gedrag).

Een wezenlijk onderdeel van de trainingen is het delen van ervaringen die deelnemers in de dagelijkse praktijk opdoen. Het vergroten van het fiscale bewustzijn wordt bereikt door medewerkers en/of management op te leiden c.q. te begeleiden. Wij gaan ervan uit dat met het toenemen van de fiscale kennis en bewustzijn van uw medewerkers, in combinatie met het inrichten van een Tax Control Framework, de behoefte aan fiscaal advies over operationele vraagstukken steeds minder wordt.

EFK Belastingadviseurs verzorgt de volgende opleidingen en trainingen voor diverse doelgroepen:

Gemeenten
Woningcorporaties
Waterschappen
Provincies

De doelstelling is uw organisatie
een lerende organisatie te maken die
zelfstandig de operationele fiscaliteit kan behandelen.
Op deze manier is uw organisatie fiscaal bewuster,
voorkomt zij risico’s en bespaart zij geld op in te kopen fiscaal advies.

Wij verzorgen ook incompany trainingen en op maat gemaakte opleidingstrajecten. Neem contact op met onze specialisten voor een maatwerkofferte, meer informatie via 072-535 05 25 of stuur e-mail naar training@efkbelastingadviseurs.nl.

Twitter LinkedIn Facebook Print page Send 2 friend

Heeft u een vraag

Mail of neem contact op via
telefoonnummer
072-5350525
Klik hier