Basisopleiding vennootschapsbelasting

Datum/Tijd
Date(s) - 05/10/2021
9:00 am - 5:00 pm

Locatie
Alticollense

Categorieën


De vennootschapsbelasting binnen overheidsbedrijven is sinds 1 januari 2016 een gegeven. Inmiddels hebben meerdere gemeenten de aangifte ingediend of staan op het punt dit te doen. Nu is dan ook een goed moment de kennis en kunde te borgen binnen uw gemeente. 

Doelgroep

De basisopleiding is geschikt voor medewerkers van de financiële administratie of beleidsmedewerkers, maar ook voor functionarissen die in de praktijk met de vennootschapsbelasting te maken hebben, zoals budgethouders, projectmanagers, afdelingshoofden van diensten en/of samenwerkingsverbanden.

Inhoud

Primaire doelstelling van de basismodule is u inzicht te verstrekken over hoe de gemeente door de vennootschapsbelasting wordt geraakt. Wanneer en welke onderdelen van de gemeente zijn belastingplichtig en wanneer zijn ze dat niet. Onderwerpen die onder andere worden behandeld zijn:
– Achtergrond belastingplicht overheidsbedrijven;
– Clustering en afbakening;
– Bepalen ondernemerschap;
– Vrijstellingen.

Duur

1 dag

Kosten

De kosten voor één dag bedragen € 535 per persoon.

Locatie

Op dit moment staat de opleiding gepland in Amersfoort. Indien u interesse in de training heeft op een andere locatie laat het ons weten, zodat wij behoefte en locatie kunnen afstemmen met de overige deelnemers.

Reserveringen

€535,00


karin