Colofon

Redactie

EFK Belastingadviseurs,
afdeling Communicatie
Salomonstraat 52
1812 PA Alkmaar

Telefoon 072-5350525
e-mail info@efkbelastingadviseurs.nl

Contact

Copyright

Het auteursrecht van de informatie op deze site is in handen van EFK Belastingadviseurs. Dit geldt ook voor logo’s en fotomateriaal. Het is niet toegestaan zonder toestemming van EFK Belastingadviseurs de informatie en beelden van deze site openbaar te maken, te vermenigvuldigen en/of te bewerken anders dan voor persoonlijk en niet commercieel gebruik.

Fotografie

Hans de Groot
Ron Offerman
EFK Belastingadviseurs

Proclaimer

EFK Belastingadviseurs doet er alles aan om deze website actueel, juist en toegankelijk te houden. Daarom staan wij open voor uw opmerkingen of ideeën. Heeft u ideeën voor verbeteringen, opmerkingen of komt u fouten of verouderde informatie tegen, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt zelf kiezen hoe u dit wilt laten weten. Alle benodigde gegevens staan op deze contactpagina.

Schermresolutie

Deze site is het beste te bekijken in een resolutie van 1024 x 768. Als browser kunt u Internet Explorer of Firefox / Mozilla gebruiken.

Privacy

De via deze site binnengekomen e-mail wordt vertrouwelijk door EFK Belastingadviseurs behandeld. De door u verstrekte persoonsgegevens worden uitsluitend voor het doel gebruikt waarvoor u ze heeft verstrekt. Niet is uit te sluiten dat naar ons verzonden e-mail door derden wordt geraadpleegd als het onbeveiligd via internet wordt verstuurd. EFK Belastingadviseurs kan daarvoor niet aansprakelijk worden gesteld.
 

Twitter LinkedIn Facebook Print page Send 2 friend