Stichting Opkikker bezorgt kleine patientjes een geweldige ervaring

 

Als het allemaal even niet zo lekker gaat, dan kun je best een flinke Opkikker gebruiken. Dit geldt voor de vele kleine patientjes die al op heel jonge leeftijd met de wereld van doktoren en ziekenhuizen worden geconfronteerd. De aandoeningen kunnen schokkend zijn, de ziekenhuis- opnames duren altijd te lang en de behandelingen vragen veel te veel kracht. Om nog maar te zwijgen over de impact die deze moeilijke en onzekere periode te weeg brengt op ouders, broers en zussen. Kortom, redenen genoeg om de langdurig en soms ernstig zieke kinderen en hun gezin in ieder geval één mooie dag te geven. Een Opkikkerdag om nooit te vergeten waar iedereen van geniet.

Vliegen in een helikopter, racen in een ferrari, achtervolgingen vanuit een speedboot, boeven vangen met de politie, ontbijten tussen de tijgers, op schattenjacht met echte piraten, de brandweer helpen met blussen, modeshows lopen, je allergrootste idool ontmoeten, of simpel weg gewoon een hele dag lang prinses zijn. Stichting Opkikker zet zich al vanaf 1995 in voor gezinnen waarvan een van de kinderen wegens een langdurige ziekte onder behandeling is. Voor deze gezinnen organiseren wij Opkikkerdagen. Ondersteund door onze vele vrijwilligers en een uniek samenwerkingsverband met drieënveertig ziekenhuizen, waaronder alle academische, zal Stichting Opkikker naar verwachting meer dan 1500 gezinnen “Opkikkeren”.

Meer informatie over onze stichting kunt u vinden op: www.opkikker.nl.

 

Op de foto Mr. D. Visser (EFK Belastingadviseurs) en Dhr. R. Sliphorst (Stichting Opkikker)

Wij hopen dat u net als ons Stichting Opkikker een warm hart toedraagt en gaat steunen, zodat voor nog meer kinderen na veel vervelende dagen de leuke dagen toch nét iets langer duren!
 

Twitter LinkedIn Facebook Print page Send 2 friend

Vragen

Wilt u meer weten over onze sponsoractiviteiten, neem dan contact op met ons secretariaat.
Klik hier