Post-HBO opleiding Rijksbelastingen voor gemeenten en provincies

Post-HBO opleiding Rijksbelastingen voor gemeenten en provincies

Gemeenten en provincies worden nog steeds geconfronteerd met complexe fiscale wet- en regelgeving. Of het nu gaat om omzetbelasting, overdrachtsbelasting, loonheffing of de ingevoerde  vennootschapsbelasting, het onjuist plannen en uitvoeren van fiscaal beleid heeft grote gevolgen.

In de post-HBO opleiding 'Leergang Rijksbelastingen Gemeenten en Provincies' ontwikkelt u een integrale fiscale visie en competenties die direct binnen uw organisatie inzetbaar zijn. De Leergang biedt daarmee u en uw organisatie het fundament fiscaal in control te komen en te blijven.

Doelgroep

De eenjarige opleiding is een traject voor diegenen die een functie ambiëren als fiscaal professional of daarin een stap willen maken binnen het gemeentelijk of provinciaal werkveld. U bent werkzaam binnen een gemeentelijk of provinciale organisatie en bent toe aan een volgende professionele stap. Nu of in de (nabije) toekomst bent u in staat fiscale problemen te onderzoeken, op te lossen of regie te voeren. De Leergang is uiterst geschikt voor deelnemers met een financiële basis of deelnemers die vanuit hun juridische- of inkoopfunctie met fiscaliteit in aanraking komen.

Wat betekent het voor mij?

De leergang is een investering in uzelf, uw organisatie en vakgebied. Na voltooiing beschikt u over de navolgende competenties:
- U beschikt over beproefde en gestructureerde kennis fiscale kansen en risico's binnen uw werkomgeving te onderkennen en de beoogde maatregelen te treffen;
- U kent de relevante fiscale wet- en regelgeving en kunt  wetswijzigingen vertalen naar uw dagelijkse praktijk;
- U bent een kundig en professioneel gesprekspartner van de Belastingdienst;
- U bent in staat de directie, het college of Gedeputeerde Staten te adviseren op het gebied van fiscaal beleid;
- U hebt uw ambachtelijk fiscale fundament als overheidsprofessional verstevigd;
- U ziet de samenhang van de diverse belastingmiddelen en bent in staat deze vanuit een integrale visie een plaats te geven binnen uw organisatie.

PE-punten

De Leergang Rijksbelastingen voor gemeenten en provincies is geaccrediteerd door het Register Belastingadviseurs (RB) en de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Aan deelnemers wordt een vrijstelling verleend voor hun PE (permanente educatie) punten gedurende de opleiding.

EFK Academy opleidingen positief geaccrediteerd! Lees hier het rapport 

De start van deze opleiding is 7 november 2019. Op aanvraag sturen wij u de uitgebreide studiebrochure toe.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met afdeling Trainingen, T 0725350525, training@efkbelastingadviseurs.nl.

Vul hier uw gegevens in om de brochure aan te vragen:

Initialen  |  Tussenvoegsel  |  Achternaam
Postcode  |  Plaats
v
Zijn alle velden ingevuld?
Verstuur
Twitter LinkedIn Facebook Print page Send 2 friend

Heeft u een vraag

Mail of neem contact op via
telefoonnummer
072-5350525
Klik hier